REBROWN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 788 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rebrown. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2024 om 14:00 2 stokbroden met carpaccio, teveel truffel mayonaise, kleffe broodjes ook was de carpaccio niet vers. Smoothie was verder goed.
11 mei 2024 om 9:10 Snel en lekker
22 mrt 2024 om 20:57 Wat een prut, als eerste waren ze te laat en geven eenvoudig de schuld aan Thuisbezorgd. En dan de kip sateh was meer sateh met een klein beetje pulled chicken, en dat was dan ook oude troep waarvan de bodem was aangekoekt. Nooit meer.
14 mrt 2024 om 20:43 Ik heb nog nooit eerder zo'n zout eten geproefd. Ik weet niet welke kruiden ze gebruiken, maar het is nog zouter dan de zee. Ik geef er de voorkeur aan om slechts een paar slokken van de zee te drinken dan dat ik er ooit nog een keer van bestel.
14 mrt 2024 om 13:56 Ik heb hier al eerder besteld en toen was het erg lekker. Deze keer was ons broodje carpaccio een stuk minder lekker. Er zat weinig smaak aan. Dat was wel jammer, vooral omdat ik dit niet gewend was.
1 feb 2024 om 22:09 Lekker en warm.
14 jan 2024 om 11:36 Kreeg nasi, had bami besteld, eten was ook niet echt warm.
12 jan 2024 om 14:03 Super snel geleverd, lekkere wrap en komkommer in zuur ..
11 jan 2024 om 19:49 Super lekker eten, vlees bij de nasi zou wat meer mogen zijn
5 jan 2024 om 23:10 Eten was koud dat was erg jammer
5 jan 2024 om 22:29 Heel jammer dat het eten niet warm meer was. De smaak was prima.
23 dec 2023 om 23:44 beetje te zout maar wel verdomd lekker